Δήμητρα Αλιμπούμπα
Βαθμίδα: | Διδακτορική ιδιότητα |
Email: | d.alimpoumpa@ionio.gr |
Research Gate: https://www.researchgate.net/profile/Dimitra-Alimpoumpa
Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: "Αξιοποίηση τυρογάλακτος προς παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και εφαρμογή τους στην ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργικών τροφίμων»
Γλώσσα συγγραφής: Ελληνική
Επιβλέπων Καθηγητής: Νικόλαος Κοψαχείλης (Αναπληρωτής Καθηγητής)
Τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή:
- Νικόλαος Κοψαχείλης, Αναπληρωτής καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο "Χημεία Τροφίμων & Βιομηχανικές Ζυμώσεις" (Επιβλέπων)
- Αικατερίνη Παπαδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο "Επεξεργασία & Βιοδιεργασίες Τροφίμων" (μέλος 3 μελούς)
- Κουρκουτάς Ιωάννης, Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο "Εφαρμοσμένη Βιοτεχνολογία" (μέλος 3 μελούς)
Ενημέρωση: 19-04-2024
Επιστροφή
Τμήμα
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)