Συνεργασίες

Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων & Βιομηχανικών Ζυμώσεων

(Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Ν. Κοψαχείλης)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Σχολή Θετικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Εργαστήριο Οινολογίας και Οινοπνευματωδών Ποτών, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Σχολή Γεωτεχνικών επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  • Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
  • Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Σχολή Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  • Οργανικής Χημείας και Βιοχημείας, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Τομέας Οικολογίας & Ταξινομικής, Τμήμα Βιολογίας, Σχολή Θετικών Επιστημών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Εργαστήριο Χημείας-Φυσικοχημείας-Βιοχημείας Τροφίμων, Τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας, Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
  • Εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας, Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών, Σχολή Χημικών Μηχανικών, Ε.Μ.Π.
  • Τομέας Μηχανικής Διεργασιών & Περιβάλλοντος, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, UK.
  • Department of Chemical and Environmental Engineering, University of Nottingham, UK.
  • Laboratory of Waste and Biomass Valorisation, School of Energy and Environment, City University of Hong Kong
  • Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autonoma de Madrid, Spain
  • AIMPLAS, Plastic Technology Centre, València Parc Tecnològic, Valencia, Spain
  • Bioengineering Department, ATB, Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie, Potsdam, Germany.
  • Department of Bioengineering, Instituto Superior Técnico, Institute for Bioengineering and Biosciences (IST/IBB), University of Lisbon, Portugal.
  • Laboratory of Aromatic and Medicinal Plants, Centre de Biotechnologie, Technopole Borj Cédria (CBBC), Tunisia.
  • L'Università degli Studi di Roma Unitelma Sapienza (Unitelma), Italy.
  • Université Cadi Ayyad (UCA), Morocco

 

 

Εργαστήριο Εδαφολογίας

(Υπεύθυνος: Επίκ. Καθηγήτρια Ε. Κατσαλήρου; θεσμοθετημένο ΦΕΚ Β' 1150/3-4-2017)

Συνεργασίες:

  • Ινστιτούτο εδαφοϋδατικών πόρων - ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σίνδος Θεσσαλονίκη
  • Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας - ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην Ινστιτούτο Χαρτογράφησης Εδαφών - ΙΧΤΕΛ)
  • Αγροκτηνοτροφικός Συν/σμός Ρομπόλα Κεφαλονιάς
  • Αιγίλοπας. Δίκτυο για τη βιοποικιλότητα και την οικολογική γεωργία στην Ελλάδα
  • Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς
  • ΜΚΟ Αρχιπέλαγος – περιβάλλον και ανάπτυξη

 

 

Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Οίνου & Αποσταγμάτων και Φυσιολογίας αρωματικών φυτών

(Υπεύθυνος: Καθηγητής Ι. Σαμαράς)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο Φυσιολογίας και Θρέψης Φυτών, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Εργαστήριο Φυσιολογίας Φυτών - Βιοχημείας, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Εργαστήριο Φυσικοχημείας, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
  • Εργαστήριο Βελτίωσης Φυτών & Γεωργικού Πειραματισμού, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, ΓΠΑ
  • Τομέας Φαρμακογνωσίας & Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ
  • Department of Plant Physiology, Mycological Laboratory, Institute for Biological Research, University of Belgrade, Belgrade, Serbia
  • Εργαστήριο Βιολογίας, Βιοχημείας και Φυσιολογίας του Ανθρώπου και των Μικροοργανισμών, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
  • Εργαστήριο Ποιότητας Υδάτων και Αέρα, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

 

Εργαστήριο Τεχνολογίας φρούτων και λαχανικών

(Υπεύθυνος: Επ. Καθηγητής Χ. Γιώτης)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο χημείας –υδροκολλοειδών, Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

 

 

Εργαστήριο Μικροβιολογίας Τροφίμων

(Υπεύθυνος: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ε. Ηρειώτου)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο Χημείας & Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβάλλοντος, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

 

Εργαστήριο Συστημάτων Ποιότητας & Γεωργικών Εφαρμογών

(Υπεύθυνος: Επ. Καθηγητής Π. Μπουχάγιερ)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο Δενδροκομίας, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Παν. Αθηνών
  • Εργαστήριο Γεωργίας, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Παν. Αθηνών
  • Εργαστήριο Εδαφολογίας, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Παν. Αθηνών
  • Εργαστήριο Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Εκμεταλλεύσεων, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

 

Εργαστήριο Ελέγχου Τοξικότητας & Βιοδραστικών μορίων

(Υπεύθυνος: Επ. Καθηγήτρια Ε. Σκώττη)

Συνεργασίες:

  • Εργαστήριο Χημείας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, ΓΠΑ
  • Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, ΑΠΘ

 

 

Ενημέρωση: 04-05-2021
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας