Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου

ShareThis
Δημοσίευση: 25-09-2019 12:17 | Προβολές: 901
Έναρξη: 23-09-2019 |Λήξη: 03-10-2019
[Έληξε]
    Πλήρες κείμενο ανακοίνωσης
Mέγεθος: 207.73 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το πρόγραμμα σπουδών τεχνολογικής εκπαίδευσης (αφορά μόνο 2-ετείς ή μεγαλύτερου έτους φοιτητές), γίνονται ηλεκτρονικά στον κάτωθι σύνδεσμο (https://omiros.teiion.gr/unistudent), από 23/9/2019 έως 3/10/2019.

Για το χειμερινό εξάμηνο δηλώνονται μαθήματα του 1ου, 3ου, 5ου και 7ου εξαμήνου.

Οι δηλώσεις των μαθημάτων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:
• δηλώνονται πρώτα τα οφειλόμενα μαθήματα από τα εξάμηνα που προηγούνται του τυπικού εξαμήνου στο οποίο βρίσκονται οι φοιτητές.
• στη συνέχεια δηλώνονται τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου και
• τέλος δηλώνονται τα μαθήματα επομένων εξαμήνων

Ο μέγιστος αριθμός των δηλούμενων μαθημάτων ανά εξάμηνο αντιστοιχεί σε μαθήματα των οποίων οι διδακτικές μονάδες είναι τριάντα εννέα (39). Κατ’ εξαίρεση οι φοιτητές τυπικού εξαμήνου 8ου ή μεγαλύτερου μπορούν να δηλώνουν μαθήματα τα οποία αντιστοιχούν σε έως και πενήντα έξι (56) διδακτικές μονάδες.

Ο φοιτητής δεν μπορεί να δηλώσει εργαστηριακό μάθημα χωρίς να έχει δηλώσει συγχρόνως ή σε προηγούμενο εξάμηνο το θεωρητικό μέρος του.

Οι φοιτητές που βρίσκονται σε τυπικό εξάμηνο 8 ή μεγαλύτερο δηλώνουν και την πρακτική / πτυχιακή, εφόσον πληρούν και τις σχετικές προϋποθέσεις (2/3 των διδακτικών μονάδων για την πρακτική και 2/3 των μαθημάτων για την πτυχιακή). Οι διδακτικές μονάδες της πρακτικής / πτυχιακής δεν προσμετρώνται με αυτές των μαθημάτων.

Σε περίπτωση προβλήματος στη διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με mail με τη Γραμματεία του Τμήματος (grambg@ionio.gr) στο οποίο θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον Α.Μ. σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας