Εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στo Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

ShareThis
Δημοσίευση: 27-03-2020 13:50 | Προβολές: 608
    Οδηγίες Εγκατάστασης Πλατφόρμας Zoom
Mέγεθος: 226.29 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ανακοινώνεται ότι για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 12 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του" οι διδάσκοντες του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων θα ξεκινήσουν την διαδικτυακή διεξαγωγή μαθημάτων την Δευτέρα 30/3/2020.

Κωδικοί σύνδεσης, ειδοποιήσεις και άλλες πληροφορίες / λεπτομέρειες σχετικές με την διεξαγωγή των μαθημάτων θα ανακοινώνονται / επιβεβαιώνονται από τους διδάσκοντες μέσω e-class ή άλλων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Το μεγαλύτερο τμήμα των μαθημάτων του Τμήματος θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την εγκατάσταση του προγράμματος "Zoom Client for Meetings" σε υπολογιστή ή του προγράμματος "ZOOM Cloud Meetings" σε κινητό, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση στις συνεδρίες που θα πραγματοποιούνται, παρουσιάζονται στο συνημμένο αρχείο "Οδηγίες Εγκατάστασης Πλατφόρμας Zoom". Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος να προεγκαταστήσουν ένα από τα προγράμματα αυτά ώστε να είναι έτοιμοι για την παρακολούθηση των μαθημάτων.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας