ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ShareThis
Δημοσίευση: 10-06-2020 15:27 | Προβολές: 757

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στους φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις εργαστηρίων ή θεωριών του εαρινού εξαμήνου 2019-20 υπενθυμίζεται ότι:

Α) φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις εντός των χρονικών ορίων που έχουν καθοριστεί από τον διδάσκοντα του/της εκάστοτε εργαστηρίου/θεωρίας, δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

Β) για την επιτυχή παρακολούθηση εργαστηριακού μαθήματος ή του εργαστηριακού μέρους μεικτού μαθήματος, απαιτείται ο σπουδαστής να έχει διεξαγάγει με επιτυχία κατ’ ελάχιστον το 80% των εργαστηριακών ασκήσεων (ΦΕΚ 176/14-11-1984). Για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις των εργαστηρίων οι φοιτητές πρέπει να έχουν κατοχυρώσει ή παρακολουθήσει το 80% των πραγματοποιηθέντων εργαστηριακών ασκήσεων μεικτού μαθήματος.

Δ) οι φοιτητές οφείλουν να μεριμνήσουν εγκαίρως για την επίλυση τυχόν προβλημάτων προσβασιμότητάς τους στην πλατφόρμα e-class των μαθημάτων και για τα κλειστά μαθήματα να αιτηθούν στον εκάστοτε διδάσκοντα για δυνατότητα πρόσβασης στο αναρτημένο υλικό στο e-class των μαθημάτων αυτών.

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας