Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-21

ShareThis
Δημοσίευση: 25-09-2020 15:04 | Προβολές: 1513

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το πρόγραμμα σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.), (αφορά φοιτητές δεύτερου έτους), γίνονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο http://gram-web.ionio.gr/unistudentαπό 29/9/2020 έως 9/10/2020.

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το πρόγραμμα σπουδών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι.), (αφορά τρίτου ή μεγαλύτερου έτους φοιτητές), γίνονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://omiros.teiion.gr/unistudentαπό 29/9/2020 έως 9/10/2020.

Οι πρωτοετείς φοιτητές (εισακτέοι το ακ. έτος 2020-2021) δεν δηλώνουν μαθήματα το πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους. Τα μαθήματα δηλώνονται αυτόματα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Οι δηλώσεις των μαθημάτων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:
  1. δηλώνονται πρώτα τα οφειλόμενα μαθήματα από τα εξάμηνα που προηγούνται του τυπικού εξαμήνου στο οποίο βρίσκονται οι φοιτητές,
  2. στη συνέχεια δηλώνονται τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου,
  3. τέλος δηλώνονται τα μαθήματα επόμενων εξαμήνων.
  • Στη δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου μπορούν να δηλωθούν μαθήματα του 1ου, 3ου, 5ου και 7ου εξαμήνου.
  • Ο μέγιστος αριθμός των μαθημάτων που επιτρέπεται να δηλωθεί, καθορίζεται από το άθροισμα των διδακτικών τους μονάδων. Μέγιστο άθροισμα διδακτικών μονάδων είναι τριάντα εννέα (39). Κατ’ εξαίρεση, οι φοιτητές τυπικού εξαμήνου 8ου ή μεγαλύτερου, μπορούν να δηλώνουν μαθήματα τα οποία αντιστοιχούν σε έως και πενήντα έξι (56) διδακτικές μονάδες.
  • Οι φοιτητές δεν μπορούν να δηλώσουν εργαστηριακό μάθημα χωρίς να έχουν δηλώσει συγχρόνως, ή σε προηγούμενο εξάμηνο, το θεωρητικό μέρος του.
  • Οι φοιτητές που δεν οφείλουν μαθήματα χειμερινού εξαμήνου υποχρεούνται να κάνουν κενή δήλωση μαθημάτων.

 

Σε περίπτωση προβλήματος στη διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και τον Α.Μ. σας:

  • με τη Γραμματεία του Τμήματος (grambg@ionio.gr), εάν το πρόβλημα αφορά τα μαθήματα,
  • με τον υπεύθυνο δικτύων Ευάγγελο Θωμάτο (ethomat@ionio.gr) αν το πρόβλημα αφορά τους κωδικούς σας και την είσοδο στην ηλεκτρονική εφαρμογή.

Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας