Εργαστήριο/θεωρία - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ (Z εξάμηνο)

ShareThis
Δημοσίευση: 06-10-2020 11:35 | Προβολές: 819

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ (Z εξάμηνο)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Καλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει και πρόκειται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο του μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Β’ Αμφιθέατρο την Δευτέρα 12/10/2020, ώρα 12:00 για να εγγραφούν σε εργαστηριακές ομάδες.
Όσοι δεν προσέλθουν για την εγγραφή τους, θα τοποθετηθούν στις διαθέσιμες εργαστηριακές ομάδες μετά το πέρας των εγγραφών των παρόντων.

ΘΕΩΡΙΑ

Οι διαλέξεις του μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14/10/2020 σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται σύγχρονα μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για τις λεπτομέρειες της σύνδεσή σας θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση μέσω e-class και της ιστοσελίδας του Τμήματος.

 

Η διδάσκουσα

Ειρήνη Κατσαλήρου


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας