Εργαστήριο "Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων" - Εγγραφή σε εργαστηριακές ομάδες

ShareThis
Δημοσίευση: 06-10-2020 23:26 | Προβολές: 669

Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει και πρόκειται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο του μαθήματος Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Αμφιθέατρο του Β’ Κτιρίου «Γεράσιμος Αρσένης» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:30 για να εγγραφούν σε εργαστηριακές ομάδες. Όσοι δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως, θα τοποθετηθούν σε διαθέσιμες κενές θέσεις κατά την κρίση του διδάσκοντα.

Ο Διδάσκων

Α. Γεράκης


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας