ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (θεωρία)

ShareThis
Δημοσίευση: 13-10-2020 12:58 | Προβολές: 1013

Η θεωρία του μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ξεκινά την Τετάρτη 14 Οκτ. 2020 ώρα 17:30 μέσω της πλατφόρμας zoom. Η σύνδεσμος για να εγγραφείτε είναι:


https://zoom.us/meeting/register/tJ0qcOGhrz4uHd3796RxS3MgmhwAeytD819t


Ο διδάσκων
Άρης Γεράκης


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας