ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ShareThis
Δημοσίευση: 14-10-2020 12:47 | Προβολές: 1523

Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα πραγματοποιούνται σύγχρονα κάθε Δευτέρα, ώρα 8:45 μέσω της πλατφόρμας Zoom. Τα στοιχεία για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε είναι: 

Topic: Εισαγωγή στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων

Time: This is a recurring meeting Meet anytime

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 916 7468 6293

Passcode: 953480

Παρακαλώ να συνδέεστε στην ώρα σας.

Σημείωση: Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο μάθημα οι Α-ετείς φοιτητές του Τμήματος πρέπει πρώτα να εισέλθουν και να πραγματοποιήσουν εγγραφή στην πλατφόρμα opencourses.ionio.gr  (σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος).

Η διδάσκουσα

Ειρήνη Κατσαλήρου


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας