ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές του Τμήματος: Συμπλήρωση / Διόρθωση στοιχείων στο opencourses.ionio.gr

ShareThis
Δημοσίευση: 10-11-2020 09:24 | Προβολές: 1325

Είναι απαραίτητο να εγγραφούν άμεσα όλοι οι φοιτητές στο opencourses.ionio.gr και να συμπληρώσουν τα εξής στοιχεία:

1) E-mail

2) Αριθμό Μητρώου (ΑΜ). Σχετικά με την συμπλήρωση του ΑΜ σας, δείτε τις παραγράφους που ακολουθούν.

3) Αριθμό τηλεφώνου (Δεν είναι απαραίτητο στοιχείο αλλά καλό είναι να συμπληρωθεί)

Προσοχή, οι φοιτητές που έχουν αριθμούς μητρώου < 19000 πρέπει να συμπληρώσουν τον αριθμό μητρώου (ΑΜ) τους ως πενταψήφιο αριθμό, 18xxx για παράδειγμα, ενώ οι φοιτητές που έχουν αριθμούς μητρώου > 19000 πρέπει να συμπληρώσουν τον ΑΜ τους ως ΤΡ2019xxx ή ΤΡ2020xxx, όπου τα γράμματα Τ και Ρ (στο ΤΡ) είναι τα κεφαλαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα Τ (κεφαλαίο "τ") και Ρ (κεφαλαίο "ρ"), όχι τα αγγλικά T (t) και P (p) ή οποιοσδήποτε συνδυασμός ελληνικών και αγγλικών γραμμάτων που μοιάζουν με Τ και Ρ.

Οι φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί στο opencourses.ionio.gr πρέπει να ελέγξουν τα στοιχεία τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που λείπουν, ιδιαίτερα τον αριθμό μητρώου τους με τον τρόπο που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο.

Τέλος, οι φοιτητές με ΑΜ > 19000 που έχουν ήδη εγγραφεί στο opencourses.ionio.gr και έχουν ήδη συμπληρώσει τον αριθμό μητρώου τους πρέπει να αντικαταστήσουν τα γράμματα Τ και Ρ στην αρχή του ΑΜ τους με τα κεφαλαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα Τ (κεφαλαίο "τ") και Ρ (κεφαλαίο "ρ"), όχι με αγγλικά T (t) και P (p) ή οποιονδήποτε συνδυασμό ελληνικών και αγγλικών γραμμάτων που μοιάζουν με Τ και Ρ, ώστε να είναι βέβαιοι πως ο αριθμός μητρώου που αναφέρεται στα στοιχεία τους είναι σωστός και όχι κάποιος που μοιάζει με τον αριθμό μητρώου τους.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας