Δημοσίευση στην Open Library of Humanities

ShareThis
Δημοσίευση: 16-02-2021 08:10 | Προβολές: 9081
image

Ο ΣΕΑΒ μέσω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα της Open Library of Humanities (membership program), παρέχει τη δυνατότητα στους/στις ερευνητές/νήτριες των Ιδρυμάτων του να δημοσιεύουν τις εργασίες τους σε καθεστώς ανοικτής πρόσβασης σε όλα τα περιοδικά της OLH, χωρίς να επιβαρύνονται το κόστος δημοσίευσης (APC charge). 

H OLH χρηματοδοτείται από διεθνείς κοινοπραξίες βιβλιοθηκών που υποστηρίζουν την αποστολή της να κάνει την επιστημονική δημοσίευση στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες πιο δίκαιη και πιο προσιτή, και τα περιοδικά της καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων, από τη γλωσσολογία ως την αρχαιολογία και από τη φιλοσοφία έως την εθνολογία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμφωνία με την OLH μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Συμφωνίες Ανοιχτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ, ενώ αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Μονάδα Επιστημονικής Επικοινώνησης του ΣΕΑΒ (scholarly@heal-link.gr) ή στη Βιβλιοθήκη μας, στη βιβλιοθηκονόμο κ. Θάλεια Γκόντα (thalia@ionio.gr).


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας