Τρίτη καταληκτική Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης αποτελεσμάτων ερευνητικού προγράμματος IonianYeast για την ποιοτική αναβάθμιση τοπικών οίνων των νησιών του Ιονίου – Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 07-06-2021 12:32 | Προβολές: 2936
Σημαντική Ημερομηνία: 07-06-2021
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πρόσκληση
Mέγεθος: 602.5 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Αφίσα
Mέγεθος: 707.45 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Την Κυριακή 13 Iουνίου 2021 και ώρα 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη (και καταληκτική) εκδήλωση ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20 με τίτλο «Ποιοτική Αναβάθμιση Τοπικών Οίνων των Ιονίων Νήσων με χρήση Γηγενών Ζυμών: Η περίπτωση του Κακοτρύγη Κέρκυρας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZΟΟΜ στον παρακάτω σύνδεσμο https://ionio-gr.zoom.us/j/93550324507
Θα σας περιμένουμε με χαρά!

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος IonianYeast

Διονύσιος Κουλουγλιώτης
Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Ιονίου Πανεπιστημίου


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας