Εκδήλωση Ενημέρωσης αποτελεσμάτων ερευνητικού προγράμματος “Whey4Value-Αξιοποίηση αποβλήτων τυροκομείων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας” – Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 08-09-2021 21:09 | Προβολές: 1655
gr  pdf.png  Αφίσα εκδήλωσης_whey4value
Mέγεθος: 246.1 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Πρόσκληση Ημερίδας_whey4value
Mέγεθος: 239.43 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20 με τίτλο «Αξιοποίηση αποβλήτων τυροκομείων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων 2014-2020, με κωδικό ΟΠΣ 5007020.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Γ. Αρσένης» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Ο Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος Whey4Value
Νικόλαος Κοψαχείλης
Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Ιονίου Πανεπιστημίου


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας