ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αρχική
Τμήμα
Ταυτότητα
Πολιτική Ποιότητας
Αξιολόγηση
Διοίκηση
Ανθρώπινο Δυναμικό
Καθηγητές
Εργαστηριακό - Τεχνικό Προσωπικό
Πανεπιστημιακοί Υπότροφοι
Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι
Υποψήφιοι Διδάκτορες
Εντεταλμένοι Διδάσκοντες
Διοικητικό Προσωπικό
Γραμματεία
Τοποθεσία
Εγκαταστάσεις
Κανονισμός Λειτουργίας Ιδρύματος
Μητρώα Εκλεκτόρων
Μητρώα Γνωστικών Αντικειμένων
Απόφοιτοι
Σπουδές
Κανονισμός Σπουδών
Οδηγός Σπουδών
Προπτυχιακές Σπουδές
Δομή
Πρόγραμμα Σπουδών
Περιγράμματα Μαθημάτων
Επαγγελματικές Προοπτικές
Απόκτηση πτυχίου Α.Ε.Ι. από φοιτητές/τριες Τ.Ε.Ι.
Διακοπή σπουδών-Νομοθεσία/Διαδικασία
Διδακτορικές Σπουδές
Κανονισμός
Μεταδιδακτορική Έρευνα
Κανονισμός
Έρευνα
Ερευνητικά Εργαστήρια
Ελέγχου Ποιότητας Οίνου και Αποσταγμάτων
Βιολογικής Φυτοπροστασίας και Τεχνολογίας Φρούτων & Λαχανικών
Μικροβιολογίας Τροφίμων
Εδαφολογίας
Φυσιολογίας και Αρωματικών Φυτών
Ελέγχου Τοξικότητας και Βιοδραστικών Μορίων
Χημείας Τροφίμων και Βιομηχανικών Ζυμώσεων
Ερευνητικά Προγράμματα
Συνεργασίες
Δημοσιεύσεις
Φοιτητικά
Εγγραφές
Ανανέωση - Δηλώσεις
e-Class
Υπηρεσίες Υποστήριξης - Φοιτητική Μέριμνα
Πρακτική Άσκηση
Πτυχιακή Εργασία
Ολοκλήρωση Σπουδών - Απονομή Τίτλου Σπουδών
Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι
Κανονισμός Παραπόνων και Ενστάσεων
Κατατακτήριες
Πρόγραμμα Erasmus
Πιστοποιητικό ψηφιακών δεξιοτήτων
Βραβεία - Υποτροφίες
Διδακτικά Συγγράμματα - ΕΥΔΟΞΟΣ
Ενημέρωση
Όλες οι δημοσιεύσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Προκηρύξεις
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Αρχική
Τμήμα
Ταυτότητα
Πολιτική Ποιότητας
Αξιολόγηση
Διοίκηση
Ανθρώπινο Δυναμικό
Καθηγητές
Εργαστηριακό - Τεχνικό Προσωπικό
Πανεπιστημιακοί Υπότροφοι
Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι
Υποψήφιοι Διδάκτορες
Εντεταλμένοι Διδάσκοντες
Διοικητικό Προσωπικό
Γραμματεία
Τοποθεσία
Εγκαταστάσεις
Κανονισμός Λειτουργίας Ιδρύματος
Μητρώα Εκλεκτόρων
Μητρώα Γνωστικών Αντικειμένων
Απόφοιτοι
Σπουδές
Κανονισμός Σπουδών
Οδηγός Σπουδών
Προπτυχιακές Σπουδές
Δομή
Πρόγραμμα Σπουδών
Περιγράμματα Μαθημάτων
Επαγγελματικές Προοπτικές
Απόκτηση πτυχίου Α.Ε.Ι. από φοιτητές/τριες Τ.Ε.Ι.
Διακοπή σπουδών-Νομοθεσία/Διαδικασία
Διδακτορικές Σπουδές
Κανονισμός
Μεταδιδακτορική Έρευνα
Κανονισμός
Έρευνα
Ερευνητικά Εργαστήρια
Ελέγχου Ποιότητας Οίνου και Αποσταγμάτων
Βιολογικής Φυτοπροστασίας και Τεχνολογίας Φρούτων & Λαχανικών
Μικροβιολογίας Τροφίμων
Εδαφολογίας
Φυσιολογίας και Αρωματικών Φυτών
Ελέγχου Τοξικότητας και Βιοδραστικών Μορίων
Χημείας Τροφίμων και Βιομηχανικών Ζυμώσεων
Ερευνητικά Προγράμματα
Συνεργασίες
Δημοσιεύσεις
Φοιτητικά
Εγγραφές
Ανανέωση - Δηλώσεις
e-Class
Υπηρεσίες Υποστήριξης - Φοιτητική Μέριμνα
Πρακτική Άσκηση
Πτυχιακή Εργασία
Ολοκλήρωση Σπουδών - Απονομή Τίτλου Σπουδών
Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι
Κανονισμός Παραπόνων και Ενστάσεων
Κατατακτήριες
Πρόγραμμα Erasmus
Πιστοποιητικό ψηφιακών δεξιοτήτων
Βραβεία - Υποτροφίες
Διδακτικά Συγγράμματα - ΕΥΔΟΞΟΣ
Ενημέρωση
Όλες οι δημοσιεύσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Προκηρύξεις
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Αναζήτηση δημοσιεύσεων...
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ
Δημοσίευση:
11-10-2021 19:28
|
Προβολές:
584
Οι εγγραφές για τα εργαστήρια των Βιομηχανικών Ζυμώσεων θα πραγματοποιηθούν αύριο (12/10/2021) στις 15:00 στο Αμφιθέατρο Β (Γ. Αρσένης).
Ο διδάσκων
Ν. Κοψαχείλης
Επιστροφή
Ενημέρωση
Όλες οι δημοσιεύσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Προκηρύξεις
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr
(Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr
(Φοιτητικά Θέματα)
Open E-class
Εύδοξος
Webmail Ιονίου Πανεπιστημίου
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Φόρμα Επικοινωνίας και Παραπόνων
Δήλωση Προσβασιμότητας
Αυτός ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του από επισκέπτες, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους καθώς και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστοχώρου.
Περισσότερα
Επιλέξτε ποιοι τύποι cookies θέλετε να χρησιμοποιηθούν
Αναγκαία
Επιδόσεων
Ανάγνωση Κειμένου
Αναγνωσιμότητα Κειμένου
Αντίθεση Χρωμάτων