Η πρόοδος του εργαστηρίου Μικροβιολογία Τροφίμων και Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 στο κτίριο Α.
Οι διδάσκοντες
Ε. Ηρειώτου
Α. Γεράκης
ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ) |
Δημοσίευση: 15-11-2021 12:12 | Προβολές: 738

Επιστροφή
Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)