ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ"

ShareThis
Δημοσίευση: 18-02-2022 10:57 | Προβολές: 436
image

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αργοστόλι, 18 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ για τις Ομάδες 1, 2, 4 και 5 θα ξεκινήσουν την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.

Ο χωρισμός των εργαστηριακών ομάδων 1, 2, 4 και 5 θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο Γεράσιμος Αρσένης. Οι φοιτητές/τριες οι οποίοι θα παρευρεθούν με φυσική παρουσία θα εγγραφούν κατά προτεραιότητα. Στη συνέχεια, αν υπάρχουν κενές θέσεις, θα ληφθούν υπόψη αιτήματα τα οποία μου έχετε αποστείλει με e-mail, με τη σειρά που τα έλαβα.

Ο Διδάσκων

Α. Γεράκης

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας