Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

ShareThis
Δημοσίευση: 01-03-2022 11:10 | Προβολές: 1676
image

Η σημασία του αγροδιατροφικού τομέα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο πολύ σημαντικός ρόλος του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων και της ακαδημαϊκής κοινότητας στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά την επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στο Αργοστόλι, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Η κ. Κράτσα ξεναγήθηκε στα εργαστήρια του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου και ενημερώθηκε εκτενώς για το σημαντικό ερευνητικό έργο που επιτελείται στο Τμήμα, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τη σημασία και προτεραιότητα που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον αγροδιατροφικό τομέα με έμφαση στην ανάπτυξη ποιοτικών, ασφαλών και αειφόρων συστημάτων τροφίμων.

Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Υπαίθρου Σωτήρη Κουρή, συζητήθηκαν επίσης πρόσθετα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση των υποδομών του Τμήματος και στην επίλυση του προβλήματος στέγασης των φοιτητών.

Στις συζητήσεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Νικόλαος Κοψαχείλης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αντώνης Μουστάκας, καθώς και τα μέλη ΔΕΠ και διδάσκοντες Ιωάννης Σαμαράς, Ευφημία Ηρειώτου, Ειρήνη Κατσαλήρου, Παύλος Μπουχάγιερ, Δήμητρα Δημητρέλλου, Αικατερίνη Παπαδάκη, Σωτηρία Μήλλα και Ελένη Σακαντάνη.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας