ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"

ShareThis
Δημοσίευση: 04-05-2022 11:41 | Προβολές: 634
image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου «Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων Τροφίμων» θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 10.30-12.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Α (κτίριο Α)

 

Εξεταστέα ύλη:

  1. Οι σημειώσεις που έχουν αναρτηθεί στο e-class (https://opencourses.ionio.gr/) του εργαστηρίου
  2. Το κεφάλαιο 7 «Καινοτόμα Τρόφιμα» (εκτός από τις παραγράφους 7.4, 7.5, 7.6, 7.11.10, 7.11.15 και 7.11.16) του συγγράμματος «Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων & Επιχειρηματικών Σχεδίων», Κ.Σφλώμος-Θ.Βαρζάκας.
  3. Το κεφάλαιο 9 «Βιολειτουργικά συστατικά τροφίμων – φυτοχημικά» μόνο τις σελίδες 288-297, του συγγράμματος «Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων & Επιχειρηματικών Σχεδίων», Κ.Σφλώμος-Θ.Βαρζάκας.
  4. Το κεφάλαιο 10 «Βιολογικά προϊόντα» (εκτός από την παράγραφο 10.3), του συγγράμματος «Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων & Επιχειρηματικών Σχεδίων», Κ.Σφλώμος-Θ.Βαρζάκας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις εργαστηρίου έχουν μόνο όσοι πληρούν ΟΛΕΣ τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Α) Έχουν δηλώσει το μάθημα

Β) Έχουν παρακολουθήσει (τουλάχιστον 8 παρουσίες) το τρέχον εαρινό εξάμηνο ή έχουν κατοχυρώσει το εργαστήριο από προηγούμενο έτος

 

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας