Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες για το μάθημα «Βιομηχανικές Ζυμώσεις» θα πραγματοποιηθούν αύριο 11/10/22 στις 17:00 στο ΑμφΒ [Αμφιθέατρο Αρσένης].
Παρακαλώ για την προσέλευσή σας.
Ο διδάσκων
Ν. Κοψαχείλης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ" - ΕΓΓΡΑΦΗ |
Δημοσίευση: 10-10-2022 16:13 | Προβολές: 334
Επιστροφή
Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)