ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ «Αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης για τη παραγωγή πρώτων υλών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών»

ShareThis
Δημοσίευση: 06-12-2022 10:11 | Προβολές: 286
gr  pdf.png  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Mέγεθος: 128.67 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Mέγεθος: 122.49 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας