ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ «Αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης για τη παραγωγή πρώτων υλών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών»

ShareThis
Δημοσίευση: 09-12-2022 14:35 | Προβολές: 339
gr  pdf.png  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Mέγεθος: 168.07 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Mέγεθος: 235.5 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας