Δελτίο Τύπου για την εκπαιδευτική εκδρομή στο "Κτήμα Καλόν Όρος"

ShareThis
Δημοσίευση: 26-06-2023 11:32 | Προβολές: 311
image

Δελτίο τύπου

για την επιτυχή υλοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής των φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 

Στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων Βιοτεχνολογία Τροφίμων και Επεξεργασία Τροφίμων, με διδάσκουσες και συνοδούς την Κατερίνα Παπαδάκη (Επ. Καθηγήτρια) και την Σωτηρία Μήλλα (μέλος ΕΔΙΠ) πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή για τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στην εταιρεία «Κτήμα Καλόν Όρος» που εδρεύει στην Καρυά Ερίσου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κάκια και τους συνεργάτες του για την ξενάγηση στη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας βιολογικών αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών,  καθώς και για την  λεπτομερή παρουσίαση και επίδειξη της διαδικασίας αποξήρανσης των αρωματικών φυτών και της απόσταξης των αιθέριων ελαίων από τα αρωματικά φυτά, που καλλιεργεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης όλα τα επεξεργασίας και συλλογής αιθέριων ελαίων, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράζοντας απορίες και απόψεις μέσω μίας εποικοδομητικής συζήτησης με τον κ. Κάκια που είναι υπεύθυνος για την λειτουργία της βιοτεχνίας. Επίσης, ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό γραφείο Kouloumpis Travel για την άριστη συνεργασία και τον ευγενικό οδηγό, που μας μετέφερε με ασφάλεια.

Οι φοιτητές του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 

Οι διδάσκουσες

Κατερίνα Παπαδάκη, Επ. Καθηγήτρια

Σωτηρία Μήλλα, μέλος Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

 

 

 

 

 

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας