Υποβολή αιτήσεων για δωρεά σίτιση 2023-2024 (προθεσμία Παρασκευή 24/11/2023)

ShareThis
Δημοσίευση: 16-11-2023 09:47 | Προβολές: 501
gr  doc.png  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Mέγεθος: 45 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
gr  doc.png  ΑΙΤΗΣΗ ΣΙΤΙΣΗΣ
Mέγεθος: 42 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
image

Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται η δυνατότητα για κατάθεση αίτησης για δωρεάν σίτιση στους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες που είτε δεν έχουν υποβάλει καθόλου αίτηση για δωρεάν σίτιση, είτε έχουν υποβάλει και έχει απορριφθεί, είτε είχαν ελλείψεις στα δικαιολογητικά τους και δεν βρίσκονται στην λίστα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης, καθώς και σε όλους τους υποψήφιους/ες διδάκτορες.

Η αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κατατίθεται είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στην ταχυδρομική δ/νση της Γραμματείας του Τμήματος έως και την Παρασκευή 24/11/2023. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην συμπλήρωση και κατάθεση των δικαιολογητικών καθώς η ακρίβεια και η ορθότητα των στοιχείων θα ελεγχθούν αυστηρά.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ (τα υπ. αριθ. 1 , 2 και 3 είναι υποχρεωτικά για όλους, τα υπόλοιπα υπ. αριθ. 4 έως 16 ανάλογα την κάθε περίπτωση)

  1. Η συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να τυπωθεί και συμπληρωθεί από το φοιτητή.
  2. Η συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ πρέπει να τυπωθεί και να συμπληρωθεί από τον φοιτητή.
  3. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (Για το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ή το εισόδημα του γονέα που επιβαρύνει ο φοιτητής ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ (σε περίπτωση που υπέβαλε δική του φορολογική δήλωση)
  4. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Προσοχή: για τους αλλοδαπούς φοιτητές το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τη χώρα προέλευσης πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένο στα ελληνικά).
  5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΕ.Π.Α ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ Ή ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ (με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω).
  6. ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ από το οποίο να προκύπτει ότι ο αδελφός φοιτητής είναι ενεργός φοιτητής, για την απόκτηση πρώτου τίτλου σπουδών ή αντίγραφο της «Ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» της εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ (για νεοεισαχθέντες αδελφούς φοιτητές).
  7. ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (επίσημο έγγραφο Δημόσιας Αρχής μεταφρασμένο στα ελληνικά για το συνολικό οικογενειακό εισόδημά τους στην αλλοδαπή και στην Ελλάδα, εφόσον δηλώνονται ως προστατευόμενα μέλη ή για το ατομικό συνολικό εισόδημά τους εφόσον υποχρεούνται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης και δεν είναι εξαρτώμενα μέλη).
  8. ΒΕΒΑΙΩΣΗ Υ.ΠΑΙ.Θ. (μόνο για αλλοδαπούς-αλλογενείς υπότροφους φοιτητές) και Έγγραφο Δημόσιας Αρχής από τη χώρα προέλευσης μεταφρασμένο στα ελληνικά, από το οποίο να προκύπτει το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ή το εισόδημα του φοιτητή εφόσον είναι άνω των 25 ετών.
  9. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΟΝΕΑ/ΓΟΝΕΩΝ (εάν δεν προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
  10. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ (για μη αναγνωρισμένο τέκνο άγαμης μητέρας και έως 25 ετών).
  11. ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ.
  12. ΔΙΑΖΕΥΚΤΗΡΙΟ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΕΚΝΟΥ/ΤΕΚΝΩΝ (Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων).
  13. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (που να προκύπτει ότι ο γονέας, ο φοιτητής ή οποιοδήποτε άλλο προστατευόμενο μέλος είναι ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης).
  14. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  15. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.1897/90 (τέκνο θύματος τρομοκρατίας).
  16. ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (Εφόσον κατά τη διάρκεια των σπουδών σας είχε εγκριθεί η αναστολή φοίτησης για ορισμένο χρονικό διάστημα).

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας