ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

ShareThis
Δημοσίευση: 21-12-2023 14:25 | Προβολές: 1046
image

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για την εμβόλιμη εξεταστική (εξέταση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου) του χειμερινού εξαμήνου του ακ. έτους 2023-2024, θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας dias.ionio.gr.

Προσοχή:

Δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική έχουν όλοι οι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ και οι φοιτητές του ΑΕΙ που έχουν υπερβεί την ελάχιστη διάρκεια φοίτησης (4 έτη). Οι υπόλοιποι/ες φοιτητές/τριες θα εξεταστούν στα μαθήματα που έχουν δηλώσει στην κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου.

  • Οι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα:

- χειμερινού εξαμήνου, εφόσον δεν τα έχουν δηλώσει στην κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου και

- εαρινού εξαμήνου.

Παρακαλείστε να ελέγχετε τη δήλωση που πραγματοποιήσατε για το χειμερινό εξάμηνο έτσι ώστε να μην δηλώνετε μαθήματα που ήδη έχετε δηλώσει.

  • Οι φοιτητές ΑΕΙ που έχουν υπερβεί την ελάχιστη διάρκεια φοίτησης μπορούν να δηλώσουν μόνο τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου. Στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου θα έχουν δικαίωμα εξέτασης σε όλα τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου που δήλωσαν κατά την κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων και σε όλα τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου που θα δηλώσουν κατά την περίοδο δήλωσης εμβόλιμης εξεταστικής.

 

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας