Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Εντεταλμένου Διδάσκοντος (Ν. 4957/22) στο αντικείμενο «Ενζυμολογία Τροφίμων»

ShareThis
Δημοσίευση: 26-01-2024 14:34 | Προβολές: 413
Έναρξη: 26-01-2024 |Λήξη: 05-02-2024
[Έληξε]

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου ενδιαφέρεται  για την πρόσληψη Εντεταλμένου Διδάσκοντος, κατόχου διδακτορικού διπλώματος, με σχέση  εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με πλήρη ή μερική απασχόληση.  Ο διδάσκων που θα επιλεγεί, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες του κάτωθι γνωστικού  αντικειμένου στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, για το εαρινό εξάμηνο του  ακαδημαϊκού έτους 2023 – 2024:  «Ενζυμολογία Τροφίμων»

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να  συνεργαστούν με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας  ηλεκτρονικά σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου 2024, στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης και  Τεχνολογίας Τροφίμων (grambg@ionio.gr) του Ιονίου Παν/μίου - τηλ. 26710  27101.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη μέρα από 10:00-13:00 από τη Γραμματεία του Τμήματος (Τέρμα Λεωφ. Βεργωτή, Αργοστόλι, 28100, Κεφαλονιά, τηλ. 26710 27101).

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου
Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας