Προκήρυξη Υποτροφιών Ιδρύματος Ωνάση 2024-25- Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 29 Φεβρουαρίου 2024.

ShareThis
Δημοσίευση: 02-02-2024 09:49 | Προβολές: 3346
Σημαντική Ημερομηνία: 29-02-2024
[Έληξε]

Η Πόλη του Αύριο ανοίγει ξανά τις πόρτες της.

Το Ίδρυμα Ωνάση ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και λαμπρά μυαλά που θα κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη.

 

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 ξεκίνησε.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να μελετήσουν προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης Υποτροφιών που περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών, τις ειδικεύσεις και τα επίπεδα σπουδών. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Onassis Directory μέσω του παρακάτω συνδέσμου και να περάσουν με επιτυχία το αρχικό στάδιο υποβολής αίτησης, για να μπορέσουν να συμπληρώσουν την αίτηση και να ανεβάσουν σταδιακά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η ηλεκτρονική αίτηση μπορεί να υποβληθεί επιτυχώς μόνο αν συνοδεύεται από τα αντίστοιχα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 29 Φεβρουαρίου 2024.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την Ανακοίνωση Υποτροφιών, τους σχετικούς όρους και τα δικαιολογητικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην Προκήρυξη, στις Συχνές Ερωτήσεις και στον Κανονισμό Υποτροφιών, ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών, στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ωνάση εδω,  μέσω email στη διεύθυνση scholarship.applications@onassis.org ή στα τηλέφωνα (+30) 2103713053, -054, -055, -056, -057.

 

Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας