ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΡΩΗΝ Τ.Ε.Ι.)

ShareThis
Δημοσίευση: 27-02-2024 11:43 | Προβολές: 205
image

Οι φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ δηλώνουν και συμμετέχουν στην εξέταση των μαθημάτων τα οποία έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν. Αν κάποιο μάθημα δεν έχει δηλωθεί στο παρελθόν και έχει καταργηθεί με το πέρασμα των ετών, θα πρέπει να αντικατασταθεί με νέο μάθημα. 

Υπενθυμίζουμε αντικαταστάσεις/αντιστοιχίσεις μαθημάτων:

  1. Οι φοιτητές/τριες που δεν έχουν δηλώσει ποτέ στο παρελθόν το Ζ705.2-Εργασιακές Σχέσεις και το Ζ705.1-Δεοντολογία Επαγγέλματος, δηλώνουν υποχρεωτικά το Ζ705ΝΕΟ-Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων.
  2.  Οι φοιτητές/τριες που δεν έχουν δηλώσει ποτέ στο παρελθόν το μάθημα Δ406-Ειδική Ζωοτεχνία δηλώνουν υποχρεωτικά το μάθημα Δ406ΝΕΟ-Διαχείριση Εδαφών και Ποιότητα Τροφίμων.
  3.  Οι φοιτητές/τριες που δεν έχουν δηλώσει ποτέ στο παρελθόν το μάθημα ΣΤ605-Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων δηλώνουν υποχρεωτικά το μάθημα ΣΤ605ΘΝΕΟ-Βιολογία.

Προσοχή:

- για τη δήλωση των νέων μαθημάτων θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία.

- για την ολοκλήρωση των σπουδών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του πρώην Τ.Ε.Ι., οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να εξεταστούν συνολικά σε 40 μαθήματα (37 υποχρεωτικά και 3 υποχρεωτικά-επιλογής), να πραγματοποιήσουν πτυχιακή εργασία και 6-μηνη πρακτική άσκηση (σύνολο 240 ECTS).


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας