ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

ShareThis
Δημοσίευση: 20-05-2024 13:44 | Προβολές: 264
image

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για την εμβόλιμη εξεταστική (εξέταση μαθημάτων ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ εξαμήνου) του εαρινού εξαμήνου του ακ. έτους 2023-2024, θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 26 Μαΐου 2024, μέσω της ιστοσελίδας dias.ionio.gr.

Προσοχή:

Δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική έχουν όλοι οι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ και οι φοιτητές του ΑΕΙ που έχουν υπερβεί την ελάχιστη διάρκεια φοίτησης (4 έτη). Οι υπόλοιποι/ες φοιτητές/τριες θα εξεταστούν στα μαθήματα που έχουν δηλώσει στην κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων εαρινού εξαμήνου.

  • Οι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα:

- εαρινού εξαμήνου, εφόσον δεν τα έχουν δηλώσει στην κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων εαρινού εξαμήνου και

- χειμερινού εξαμήνου

Παρακαλείστε να ελέγχετε τη δήλωση που πραγματοποιήσατε για το εαρινό εξάμηνο έτσι ώστε να μην δηλώνετε μαθήματα που ήδη έχετε δηλώσει.

  • Οι φοιτητές πρώην ΤΕΙ που παρακολουθούν επιπλέον μαθήματα για την απόκτηση πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών μπορούν να δηλώσουν στις δηλώσεις εμβόλιμης εξεταστικής τα χειμερινά μαθήματα, μόνο εφόσον έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος σπουδών.

 

  • Οι φοιτητές ΑΕΙ που έχουν υπερβεί την ελάχιστη διάρκεια φοίτησης μπορούν να δηλώσουν μόνο τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου. Στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα εξέτασης σε όλα τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου που δήλωσαν κατά την κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων και σε όλα τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου που θα δηλώσουν κατά την περίοδο δήλωσης εμβόλιμης εξεταστικής.

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας