Υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στην 5η Προκήρυξη Υποτροφιών ΕΛΙΔΕΚ για υποψήφιους διδάκτορες

ShareThis
Δημοσίευση: 23-05-2024 13:18 | Προβολές: 2721
image
Η υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου, Δήμητρα Αλιμπούμπα, έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία και κατατάχθηκε πρώτη πανελλαδικά στην Επιστημονική Περιοχή «Γεωπονικές Επιστήμες – Τρόφιμα» της 5ης Προκήρυξης Υποτροφιών ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες.
 
Αυτή η σημαντική διάκριση αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της συνεχούς επιτυχίας και αριστείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, η κοινότητα του οποίου συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διαπρέπει στον ακαδημαϊκό χώρο.
Θερμά συγχαρητήρια στη Δήμητρα Αλιμπούμπα για αυτή την αξιοσημείωτη επίτευξη!

Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας