Όλες οι δημοσιεύσεις
Σελίδα 23 / 60 : <<<>>>
Ενημέρωση των φοιτητριών και των φοιτητών των Τμημάτων που εδρεύουν στο Αργοστόλι σχετικά με το Φοιτητικό Εστιατόριο (07/10/2022)
Δημοσίευση: 07-10-2022 16:01 | Προβολές: 1345
Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες των Τμημάτων Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων που σιτίζονται στο Φοιτητικό Εστιατόριο στο Αργοστόλι ότι έχουν ήδη εκκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης νέων χώρων παράδοσης φαγητού σε πακέτο για το μεταβατικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης του δαπέδου στο Φοιτητικό Εστιατόριο.
Συμπαράσταση του Δικτύου των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων των ΑΕΙ στους αγώνες των Γυναικών του Ιράν
Δημοσίευση: 05-10-2022 18:44 | Προβολές: 4399
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Δελτίο Τύπου
Mέγεθος: 190.03 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ως μέλος του Δικτύου των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων των ΑΕΙ συμπαραστέκεται και υποστηρίζει τους αγώνες για τη δικαιωματική ισότητα στα πανεπιστήμια και στην κοινωνία. Στις 3 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύτηκε Ψήφισμα Συμπαράστασης στις Γυναίκες του Ιράν από το Δίκτυο των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων των ΑΕΙ.
ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 04-10-2022 14:07 | Προβολές: 595
Πληροφορίες για την έναρξη των μαθημάτων "Τοξικολογία Τροφίμων" και "Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων"
Ενημέρωση των φοιτητριών και των φοιτητών των Τμημάτων που εδρεύουν στο Αργοστόλι σχετικά με το Φοιτητικό Εστιατόριο
Δημοσίευση: 04-10-2022 13:13 | Προβολές: 1278
Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες των Τμημάτων Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων που σιτίζονται στο Φοιτητικό Εστιατόριο στο Αργοστόλι ότι λόγω τεχνικού προβλήματος στο δάπεδο του εστιατορίου από σήμερα Τρίτη 4-10-2022 η διανομή του  φαγητού θα γίνεται σε πακέτο.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
Δημοσίευση: 03-10-2022 14:03 | Προβολές: 323
Οι φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ που δεν έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα "Εργασιακές Σχέσεις" και "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων" θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email στο gramfood@ionio.gr. Οι φοιτητές/τριες που έχουν παρακολουθήσει τα παραπάνω μαθήματα, θα τα δηλώσουν και θα εξεταστούν σε αυτά σε εμβόλιμη εξεταστική.
Υβριδική Εκδήλωση Υποδοχής – Ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών (Ιόνιος Ακαδημία, 10:30 π.μ., 03/10/2022, live streaming)
Δημοσίευση: 26-09-2022 13:51 | Ενημέρωση: 03-10-2022 10:47 | Προβολές: 8739
Σημαντική Ημερομηνία: 03-10-2022
[Έληξε]
image
Γίνεται γνωστό ότι  τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30 η Πρυτανεία του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει στην Ιόνιο Ακαδημία Εκδήλωση Υποδοχής – Ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών (υβριδική εκδήλωση: δια ζώσης και διαδικτυακά).
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 10:04 | Προβολές: 569
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο Β'.  Παρακαλώ να παρευρεθούν όλοι/ες όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν στα εργαστήρια του μαθήματος.Οι διαλέξεις του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 (...)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:46 | Προβολές: 383
Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 10:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Η διδάσκουσα Ε. Κατσαλήρου
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ & ΕΛΑΙΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:45 | Προβολές: 386
Οι εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος και η ενημέρωση για τη θεωρία του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ κ’ ΕΛΑΙΩΝ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 8:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Οι διδάσκοντες    Ε. Κατσαλήρου & Α. Φράγκος
Αναλυση Τροφίμων θεωρία & εργαστήριο
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 420
Παρακαλώ οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Ανάλυση τροφίμων να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος καθώς οι επόμενες ανακοινώσεις για τη θεωρία και το εργαστήριο θα αναρτώνται πλέον στο eclass.Η διδάσκουσαΑ. Παπαδάκη
Μήνυμα της Πρυτανικής Αρχής για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 4738
image
Η έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς πραγματοποιείται φέτος σε ένα πλαίσιο κανονικότητας, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία την φάση της διαχείρισης των σύνθετων συνεπειών της πανδημίας. Πλέον, η επένδυση στην ποιότητα, αλλά και η εξωστρέφεια αποτελούν τους πυλώνες της ακαδημαϊκής πορείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η Πρυτανική Αρχή εύχεται σε όλους και όλες μια δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά, με επιτυχίες, πρόοδο και υγεία.
Εγγραφές εργαστηρίου: Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:27 | Προβολές: 446
  Οι εγγραφές του εργαστηρίου "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4/10 και ώρα 9:00 το πρωί στο ΑΜΦΑ. Η παρουσία των φοιτητών που έχουν δηλώσει το εργαστήριο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.   Την Παρασκευή 7/10 και ώρα 9:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο ΑΜΦΑ, το 1ο εργαστήριο για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες.
Εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία"
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:20 | Προβολές: 318
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία" θα πραγματοποιηθούν στις 2:30 μ.μ. της Δευτέρας 03/10/2022 στη αίθουσα του εργαστηρίου Χημείας, στο Α' κτίριο του Τμήματος (Κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Γραμματεία του Τμήματος).   Η παρουσία όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια είναι *υποχρεωτική*.
Ανακοίνωση έναρξης Εργαστηρίου Βιοχημείας Τροφίμων
Δημοσίευση: 30-09-2022 13:03 | Προβολές: 383
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 680
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
Σελίδα 23 / 60 : <<<>>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας