Αθηναΐδα Μουρελάτου
Βαθμίδα: | Ακαδημαϊκός Υπότροφος Ν. 4009/2011 |
Email: | amourela@ionio.gr |
Website: | https://www.researchgate.net/profile/A-Mourelatou |
Ώρες γραφείου: | 9:00-12:00 |
Η κ. Μουρελάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια των σπουδών της, πραγματοποίησε πτυχιακή εργασία στο εργαστήριο Φυσικοχημείας με θέμα «Φυσικοχημική Μελέτη και Προσδιορισμός των Αλλαγών Φάσεως Ενυδατωμένου Δείγματος DPPC με Θερμική Ανάλυση DSC». Στη συνέχεια εκπόνησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους κατά την οποία παρακολούθησε και πραγματοποίησε φυσικοχημικές αναλύσεις σε δείγματα τροφίμων.
Μετά την απόκτηση του πτυχίου έγινε δεκτή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τομέα Φυσικοχημείας του Τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α και πραγματοποίησε μεταπτυχιακή μελέτη με θέμα «Μελέτη της Αλληλεπίδρασης του Βιοδραστικού Μορίου Tiliroside και του Ακετυλιωμένου Παραγώγου του με Πρότυπες Βιολογικές Μεμβράνες DPPC». Το πειραματικό μέρος της μελέτης πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Φυσικοχημείας του Τμήματος Χημείας και στο Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Ε.Κ.Π.Α.
Μετά την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος εργάστηκε ως Εργαστηριακός Συνεργάτης του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, ως Πανεπιστημιακός και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων κι ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου, παρέχοντας διδακτικό, ερευνητικό και οργανωτικό έργο, ενώ συμμετείχε και στην εξέταση πτυχιακών – διπλωματικών εργασιών. Επιπρόσθετα έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων, παρέχοντας οργανωτικό και ερευνητικό έργο.
Επιστροφή

Τμήμα
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)