Όλες οι δημοσιεύσεις
Σελίδα 29 / 58 : <<<>>>
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Φεβρουαρίου 2022
Δημοσίευση: 03-03-2022 12:09 | Προβολές: 7768
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το μηνιαίο δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τον μήνα Φεβρουάριο.
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στη βάση ProQuest Dissertations & Theses Global
Δημοσίευση: 01-03-2022 12:00 | Προβολές: 8479
image
Η Βιβλιοθήκη εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊ­κής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση για δύο μήνες, από 1 Μαρτίου έως 30 Απριλίου 2022 στη βάση ProQuest Dissertations & Theses Global και διαδικτυακή παρουσίασή της στις 4 Μαρτίου.
Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσίευση: 01-03-2022 11:10 | Προβολές: 1682
image
Η σημασία του αγροδιατροφικού τομέα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο πολύ σημαντικός ρόλος του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων και της ακαδημαϊκής κοινότητας στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά την επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στο Αργοστόλι.
Επείγουσα ανακοίνωση για στενές επαφές κρουσμάτων
Δημοσίευση: 01-03-2022 10:40 | Προβολές: 496
image
Οι παρακάτω ΑΜ είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η προσέλευσή τους στις δομές του Πανεπιστημίου από τη Τρίτη 01/03/2022 θα πρέπει να γίνει απαραιτήτως με την επίδειξη αρνητικού rapid ή pcr τεστ (ανεξάρτητα εάν υπάρχει πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού).Επιπλέον, για τις επόμενες 10 ημέρες:-συστήνεται να αποφύγουν τις επαφές με άλλα άτομα-πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Δημοσίευση: 25-02-2022 15:33 | Προβολές: 580
image
Όσοι φοιτητές αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη δήλωση κάποιων μαθημάτων (πχ Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων, Διαχείριση Εδαφών) παρακαλώ να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία μέσω mail.
Επείγουσα ανακοίνωση για στενές επαφές κρουσμάτων
Δημοσίευση: 25-02-2022 12:50 | Προβολές: 443
image
Οι παρακάτω ΑΜ είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η προσέλευσή τους στις δομές του Πανεπιστημίου από τη Δευτέρα 28/02/2022 θα πρέπει να γίνει απαραιτήτως με την επίδειξη αρνητικού rapid ή pcr τεστ (ανεξάρτητα εάν υπάρχει πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού).Επιπλέον, για τις επόμενες 10 ημέρες:-συστήνεται να αποφύγουν τις επαφές με άλλα άτομα-πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα (...)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Δημοσίευση: 21-02-2022 14:22 | Προβολές: 424
image
Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα δηλώσεων μαθημάτων αποκαταστάθηκε. Οι δηλώσεις μαθημάτων θα πραγματοποιούνται έως την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ"
Δημοσίευση: 18-02-2022 10:57 | Προβολές: 433
image
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αργοστόλι, 18 Φεβρουαρίου 2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ για τις Ομάδες 1, 2, 4 και 5 θα ξεκινήσουν την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου. Ο χωρισμός των εργαστηριακών ομάδων 1, 2, 4 και 5 θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο Γεράσιμος Αρσένης. (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΣΚΩΤΤΗ
Δημοσίευση: 17-02-2022 14:01 | Προβολές: 577
image
Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει τα μαθήματα:Μηχανική Τροφίμων - ΕργαστήριοΜηχανική Τροφίμων - ΘεωρίαΑνάπτυξη Νέων Πορϊόντων - ΘεωρίαΕφαρμογές Στατιστικήςνα κάνουν άμεσα αίτημα εγγραφής στην πλατφόρμα του eclass για ναπαρακολουθούν οδηγίες και ανακοινώσεις. Για τις εφαρμογές στατιστικής οι φοιτητές να επιλέξουν το μάθημα: Εφαρμογές στατιστικής - Εαρινό 2022.Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την επόμενη (...)
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"
Δημοσίευση: 17-02-2022 11:49 | Προβολές: 613
image
"Η εγγραφή στο εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί μέσω google form. Παρακαλώ επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να (...)
Εργαστήριο Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων Τροφίμων (φοιτητές ΤΕΙ)
Δημοσίευση: 17-02-2022 10:11 | Προβολές: 345
image
Το 1ο εργαστήριο ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, θα πραγματοποιηθεί για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 στις 10.30-12.30 στο Αμφιθέατρο Α (κτίριο Α).Για τους κατοχυρωμένους φοιτητές θα δημιουργηθεί ξεχωριστή εργαστηριακή ομάδα. Για τον λόγο αυτό, όλοι οι κατοχυρωμένοι φοιτητές θα συγκεντρωθούν την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.30 στο Αμφιθέατρο Α (κτίριο Α), ώστε (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ & ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ"
Δημοσίευση: 16-02-2022 09:50 | Προβολές: 411
image
Η έναρξη των διαλέξεων του μαθήματος και οι εγγραφές στο εργαστήριο  "ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ" θα γίνει την Τετάρτη 16/2/2022.   Η έναρξη των διαλέξεων του μαθήματος "ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ & ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ" θα γίνει την Πέμπτη 17/2/2022.   Ο διδάσκων Ι. Σαμαράς
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΠΕΛΟΥ"
Δημοσίευση: 16-02-2022 09:40 | Προβολές: 385
image
Η κατανομή σε ομάδες εργαστηρίου για το μάθημα "Αμπελουργία & Προϊόντα Αμπέλου" θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, ώρα 9:00 στο ΑΜΦ Β. 
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ_ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Δημοσίευση: 15-02-2022 14:23 | Προβολές: 519
image
Η εισαγωγή όλων των φοιτητών στο opencourses του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων εξαμήνου.Οι εγγραφές σε εργαστηριακές ομάδες και η έναρξη των μαθημάτων, στη Χημεία Τροφίμων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22/2 στις 15:00 στο ΑμφΒ (Αρσένης).Παρακαλώ για την παρουσία σαςΟ ΔιδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Δημοσίευση: 15-02-2022 12:37 | Προβολές: 500
image
Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα στο σύστημα dias αποκαταστάθηκε και οι δηλώσεις πραγματοποιούνται κανονικά.
Σελίδα 29 / 58 : <<<>>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας