Όλες οι δημοσιεύσεις
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
Δημοσίευση: 03-10-2022 14:03 | Προβολές: 415
Οι φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ που δεν έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα "Εργασιακές Σχέσεις" και "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων" θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email στο gramfood@ionio.gr.
Οι φοιτητές/τριες που έχουν παρακολουθήσει τα παραπάνω μαθήματα, θα τα δηλώσουν και θα εξεταστούν σε αυτά σε εμβόλιμη εξεταστική.
Υβριδική Εκδήλωση Υποδοχής – Ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών (Ιόνιος Ακαδημία, 10:30 π.μ., 03/10/2022, live streaming)
Δημοσίευση: 26-09-2022 13:51 | Ενημέρωση: 03-10-2022 10:47 | Προβολές: 11352
Σημαντική Ημερομηνία: 03-10-2022
[Έληξε]
Γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30 η Πρυτανεία του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει στην Ιόνιο Ακαδημία Εκδήλωση Υποδοχής – Ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών (υβριδική εκδήλωση: δια ζώσης και διαδικτυακά).
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 10:04 | Προβολές: 660
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο Β'. Παρακαλώ να παρευρεθούν όλοι/ες όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν στα εργαστήρια του μαθήματος.Οι διαλέξεις του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 (...)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:46 | Προβολές: 478
Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 10:30 στο Β Αμφιθέατρο.
Η διδάσκουσα
Ε. Κατσαλήρου
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ & ΕΛΑΙΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:45 | Προβολές: 473
Οι εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος και η ενημέρωση για τη θεωρία του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ κ’ ΕΛΑΙΩΝ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 8:30 στο Β Αμφιθέατρο.
Οι διδάσκοντες
Ε. Κατσαλήρου & Α. Φράγκος
Αναλυση Τροφίμων θεωρία & εργαστήριο
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 521
Παρακαλώ οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Ανάλυση τροφίμων να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος καθώς οι επόμενες ανακοινώσεις για τη θεωρία και το εργαστήριο θα αναρτώνται πλέον στο eclass.Η διδάσκουσαΑ. Παπαδάκη
Μήνυμα της Πρυτανικής Αρχής για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 6301
Η έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς πραγματοποιείται φέτος σε ένα πλαίσιο κανονικότητας, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία την φάση της διαχείρισης των σύνθετων συνεπειών της πανδημίας. Πλέον, η επένδυση στην ποιότητα, αλλά και η εξωστρέφεια αποτελούν τους πυλώνες της ακαδημαϊκής πορείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η Πρυτανική Αρχή εύχεται σε όλους και όλες μια δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά, με επιτυχίες, πρόοδο και υγεία.
Εγγραφές εργαστηρίου: Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:27 | Προβολές: 573
Οι εγγραφές του εργαστηρίου "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4/10 και ώρα 9:00 το πρωί στο ΑΜΦΑ. Η παρουσία των φοιτητών που έχουν δηλώσει το εργαστήριο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
Την Παρασκευή 7/10 και ώρα 9:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο ΑΜΦΑ, το 1ο εργαστήριο για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες.
Εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία"
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:20 | Προβολές: 419
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία" θα πραγματοποιηθούν στις 2:30 μ.μ. της Δευτέρας 03/10/2022 στη αίθουσα του εργαστηρίου Χημείας, στο Α' κτίριο του Τμήματος (Κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Γραμματεία του Τμήματος).
Η παρουσία όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια είναι *υποχρεωτική*.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 807
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:31 | Προβολές: 468
Οι εγγραφές στα εργαστήρια και η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν τη βδομάδα 10-14/10.Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον ακριβή τόπο και χρόνο.Ο διδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΕΝΑΡΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΗ - Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος, Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Προϊόντων
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:24 | Προβολές: 913

Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)