Όλα
Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ 2014-2020
Ιόνια Νησιά ΕΣΠΑ 2014-2020
ΕΠΑνΕΚ ΕΣΠΑ 2014-2020
Έργα Παροχής Υπηρεσιών
Γενική Κατηγορία
ΥΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Παρελθόντα Ερευνητικά Προγράμματα Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Γενική Κατηγορία
| Κωδικός Έργου | Τίτλος | Επιστημονικός Υπεύθυνος | Πρόγραμμα | Κωδικός Πρόσκλησης |
|---|---|---|---|---|
| 80623 | Εξοικονόμηση νερού και μείωση εισροών λιπασμάτων (Ν) στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς | Κατσαλήρου Ειρήνη | Γενική Κατηγορία | 1η Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020 για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη Δράση 1, Υπομέτρο 16.1-16.2 και 16.1-16.5 |
| 80581 | ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙΟΥ - ΑΡΩΜΑτικό αποτύπωμα ΜΕΛΙΟΥ | Σκώττη Ευσταθία | Γενική Κατηγορία | 1η Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020 για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη Δράση 1, Υπομέτρο 16.1-16.2 και 16.1-16.5 |
| 80527 | Ποιοτικό Αποτύπωμα κτηνοτροφικών προϊόντων ΠΙΝ, ΟΠΣΑΑ 0030330900 | Σκώττη Ευσταθία | Γενική Κατηγορία | 1η Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020 για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη Δράση 1, Υπομέτρο 16.1-16.2 και 16.1-16.5 |
| 80483 | Καταγραφή και ανάδειξη φυσικών οικοτόπων και ενδιαιτημάτων και διατήρηση των αυτοφυών ορχεοειδών Κεφαλονιάς με στόχο την ανάσχεση της απώλειας της βιοποικιλότητας (ΟRCHIDCULTURE) | Ειρήνη Κατσαλήρου | Γενική Κατηγορία | «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες» στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος: «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις» |

Έρευνα
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Γραμματεία
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Tέρμα Λεωφ. Βεργωτή, Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100
τηλ.: 26710-27101
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Tέρμα Λεωφ. Βεργωτή, Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100
τηλ.: 26710-27101

