Εισαγωγή στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων
Διδάσκων/ουσα: Κατσαλήρου Ειρήνη
Κωδικός Μαθήματος: FST104
Κατηγορία Μαθήματος: Γενικού Υποβάθρου - Θεμελίωσης
Τύπος Μαθήματος: Υποχρεωτικό
Επίπεδο Μαθήματος: Προπτυχιακό
Γλώσσα Μαθήματος: Ελληνικά
Εξάμηνο: Α΄
ECTS: 3
Ώρες Διάλεξης: 2
Σύνολο Ωρών: 2
Εισαγωγή στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 1.66 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 1.66 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Επιστροφή
Σπουδές
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)