Επιστήμη & Τεχνολογία Κρέατος, Ιχθυηρών και Προϊόντων τους
Διδάσκων/ουσα: Δημητρέλλου Δήμητρα
Κωδικός Μαθήματος: FST702
Κατηγορία Μαθήματος: Ειδίκευσης
Τύπος Μαθήματος: Υποχρεωτικό
Επίπεδο Μαθήματος: Προπτυχιακό
Γλώσσα Μαθήματος: Ελληνικά
Εξάμηνο: Ζ΄
ECTS: 5
Ώρες Διάλεξης: 2
Ώρες Εργαστηρίου/Φροντιστηρίου: 3Ε
Σύνολο Ωρών: 5
Επιστήμη & Τεχνολογία Κρέατος, Ιχθυηρών και Προϊόντων τους
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 921.42 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 921.42 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Επιστροφή
Σπουδές
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)