Ποιοτικός και Οργανοληπτικός Έλεγχος Τροφίμων
Διδάσκων/ουσα: Δημητρέλλου Δήμητρα
Κωδικός Μαθήματος: FST933
Κατηγορία Μαθήματος: Ειδίκευσης
Τύπος Μαθήματος: Επιλογής
Επίπεδο Μαθήματος: Προπτυχιακό
Γλώσσα Μαθήματος: Ελληνικά
Εξάμηνο: Ζ΄
ECTS: 5
Ώρες Διάλεξης: 3
Σύνολο Ωρών: 3
Ποιοτικός και Οργανοληπτικός Έλεγχος Τροφίμων
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 751.54 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Περίγραμμα Μαθήματος :: Mέγεθος: 751.54 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Επιστροφή
Σπουδές
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)