Απόφοιτοι

Η υπηρεσία FSTIONIO ALUMNI απευθύνεται στους απόφοιτους του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η δημιουργία της υπηρεσίας, έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους απόφοιτους του Τμήματος, μέσω της οποίας θα μπορούν να διατηρήσουν την επαφή τους με το Τμήμα και να ενημερώνονται για διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σεμινάρια/προγράμματα επιμόρφωσης κλπ.

Γιατί να εγγραφώ;

Ενημέρωση

Το Τμήμα θα ενημερώνει τους απόφοιτους με όλα τα νέα που τους αφορούν.

Θέσεις εργασίας

Το Τμήμα θα ενημερώνει τους απόφοιτους για όλες τις θέσεις εργασίας για τις οποίες έχει ενημέρωση.

Σεμινάρια

Το Τμήμα θα ενημερώνει τους απόφοιτους για όλα τα ανοιχτά ή και εξειδικευμένα σεμινάρια που μπορεί να τους αφορούν. 

Δικτύωση

Το Τμήμα θα διοργανώνει εκδηλώσεις δια ζώσης ή διαδικτυακά όπου οι απόφοιτοι θα μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται.

Φόρμα εγγραφής

Η φόρμα που θα επισκεφθείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο έχει σαν στόχο το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων να διατηρήσει επαφή με τους απόφοιτούς του. Το Τμήμα επιθυμεί να ενημερώνει τους απόφοιτους για θέματα που τους αφορούν και επιδιώκει την καταγραφή της πορείας τους στον επαγγελματικό στίβο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ FSTALUMNI

Συμπληρώστε τη φόρμα και αφού γίνει επαλήθευση των στοιχείων σας, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Μετά την εγγραφή σας στη λίστα αποφοίτων μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στο gramfood@ionio.gr.

Ενημέρωση: 15-04-2024
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας