Ευχαριστήρια επιστολή στην Βιοτεχνία Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ

ShareThis
Δημοσίευση: 18-11-2019 12:05 | Προβολές: 1219
image

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

Η επίσκεψη πραγρατοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, στα πλαίσια του Εργαστηρίου «Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος», με συνοδό την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Σακαντάνη.

Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια του κ. Λάκη Δεληκωστόπουλου και των στελεχών της Βιοτεχνίας, να μας μεταδώσουν την Τεχνογνωσία και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από τη σφαγή του ζώου μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στο πιάτο μας.

Οι φοιτητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παρασκευή διαφόρων κρεατοσκευασμάτων, αλλά και στην συσκευασία αυτών. Ενημερώθηκαν επίσης, για το νέο εργαστήριο παρασκευής και κάπνισης αλλαντικών- λουκάνικων που λειτουργεί από φέτος στο χώρο της Βιοτεχνίας.

Η επίσκεψη αυτή, αποτελεί πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του εργαστηρίου μας! Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι φοιτητές μας.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, την εταιρεία για την γενναιοδωρία με την οποία αποχαιρέτησε στους φοιτητές μας!



Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας