Ημερίδες του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα

ShareThis
Δημοσίευση: 27-11-2020 12:27 | Προβολές: 1780
Έναρξη: 28-11-2020 |Λήξη: 29-11-2020
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πρόγραμμα ημερίδας Κεφαλονιάς
Mέγεθος: 870.6 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Πρόγραμμα ημερίδας Κέρκυρας
Mέγεθος: 971.54 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει τo Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020  ημερίδες στο πλαίσιο του έργου "Αξιολόγηση της Επίπτωσης στην Βιοποικιλότητα περιοχών Υψηλής Φυσικής Αξίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εξαιτίας της εισβολής σε αυτές του αλλόχθονου χωροκατακτητικού ζιζανίου "Βρωμοκαρυδιά" (Ailanthus altissima) (HNV-THREAT)", το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων 2014-2020, με κωδικό ΟΠΣ 5034911.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τις ημερίδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ionio-gr.zoom.us/j/97778295738?pwd=bkIxTWVMenJBa2l4Sk9CalllczR3Zz09

Στις ημερίδες θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την αξία των δύο κύριων καλλιεργειών (ελαιοκαλλιέργεια και αμπελοκαλλιέργεια) για το περιβάλλον, όσο και με τις επιπτώσεις από την εισβολή του επικίνδυνου φυτικού είδους "Βρωμοκαρυδιά" σε αυτές τις καλλιέργειες, το οποίο έχει αρχίσει να παρατηρείται στο αγροτικό περιβάλλον.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου

Παύλος Μπουχάγιερ

Επίκουρος Καθηγητής

 

Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας