Πρόσκληση των διδασκόντων του Ι.Π. σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση με Θέμα: “Πρόγραμμα Συνεργασίας με Πανεπιστήμια των ΗΠΑ – IAPP Greece” - ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ

Social Media
Δημοσίευση: 12-01-2021 21:14 | Ενημέρωση: 21-01-2021 17:35 | Προβολές: 2956
image

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτου κωλύματος του Γενικού Γραμματέα, κ. Αποστόλη Δημητρόπουλου, η ώρα έναρξης της εκδήλωσης θα είναι στις 18.00, αύριο Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 (κι όχι στις 16.00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

 

Σας προσκαλούμε σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται για τους διδάσκοντες του Ιονίου Πανεπιστημίου με θέμα “Πρόγραμμα Συνεργασίας με Πανεπιστήμια των ΗΠΑ – IAPP Greece”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021, στις 18.00.
Ο σύνδεσμος για την εκδήλωση θα σας κοινοποιηθεί μέσω μέηλ από τον NOC.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή τα αμερικανικά ιδρύματα με τα ελληνικά και η εγκαθίδρυση μακρόπνοων ακαδημαϊκών συνεργασιών μεταξύ των (ελληνικών και αμερικανικών) πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης μεταξύ αμερικανών και ελλήνων φοιτητών, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καινοτόμων εργαλείων μεταξύ των ιδρυμάτων, στην εκπόνηση κοινών προγραμμάτων σπουδών, στη  συμμετοχή ξένων φοιτητών σε ξενόγλωσσα και σε θερινά προγράμματα στην Ελλάδα και στην ανταλλαγή φοιτητών και διδασκόντων των δύο χωρών.

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αποστόλη Δημητρόπουλο κι από τη Σύμβουλο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Κατσαμπή.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας