Πρώτη Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης αποτελεσμάτων ερευνητικού προγράμματος IonianYeast για την ποιοτική αναβάθμιση τοπικών οίνων των νησιών του Ιονίου – Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 17-05-2021 15:30 | Προβολές: 625
gr  pdf.png  ΑΦΙΣΑ
Mέγεθος: 704.59 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Mέγεθος: 599.31 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20 με τίτλο «Ποιοτική Αναβάθμιση Τοπικών Οίνων των Ιονίων Νήσων με χρήση Γηγενών Ζυμών: Η περίπτωση του Αυγουστιάτη Ζακύνθου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZΟΟΜ στον παρακάτω σύνδεσμο

https://ionio-gr.zoom.us/j/92591954575

Θα σας περιμένουμε με χαρά!

 

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος IonianYeast

Διονύσιος Κουλουγλιώτης

Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Ιονίου Πανεπιστημίου 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας