Δεύτερη Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης αποτελεσμάτων ερευνητικού προγράμματος IonianYeast για την ποιοτική αναβάθμιση τοπικών οίνων των νησιών του Ιονίου – Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 02-06-2021 20:25 | Προβολές: 665
gr  pdf.png  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΛΕΥΚΑΔΑ
Mέγεθος: 593.61 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΑΦΙΣΑ
Mέγεθος: 708.41 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Την Κυριακή 6 Iουνίου 2021 και ώρα 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20 με τίτλο «Ποιοτική Αναβάθμιση Τοπικών Οίνων των Ιονίων Νήσων με
χρήση Γηγενών Ζυμών: Η περίπτωση του Βερτζαμί Λευκάδας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZΟΟΜ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ionio-gr.zoom.us/j/98673639123
Θα σας περιμένουμε με χαρά!

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος IonianYeast
Διονύσιος Κουλουγλιώτης
Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Ιονίου Πανεπιστημίου


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας