ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΕΩΡΙΑΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΟΥ»

Social Media
Δημοσίευση: 03-06-2021 13:35 | Προβολές: 1027
image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 3 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως η εξέταση της θεωρίας στο μάθημα «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΟΥ».  Η εξεταστέα ύλη υπό μορφή ερωτήσεων βρίσκεται αναρτημένη στα «Έγγραφα» του e-class. Θα ακολουθήσει η εξέταση του εργαστηρίου.

Είναι ευθύνη σας να εξασφαλίσετε τις τεχνικές προϋποθέσεις για να εξεταστείτε, όπως απομονωμένος χώρος με επαρκή φωτισμό, ικανοποιητική σύνδεση στο διαδίκτυο, συσκευή με κάμερα και μικρόφωνο κλπ. Σημειώστε πως δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι/ες έχουν συμπληρώσει διαδικτυακά τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Τα προκαταρκτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: Αν δεν έχετε λογαριασμό Gmail, θα χρειαστεί να ανοίξετε έναν λογαριασμό Google:

https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount?flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=SignUp

Όσοι έχετε ήδη λογαριασμό Gmail, δε χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί μέσω «φόρμας» Google. Τα στάδια της εξέτασης είναι τα εξής:

  1. Λίγα λεπτά πριν την έναρξης της εξέτασης, συνδέεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα zoom. Ο σύνδεσμος είναι:

https://ionio-gr.zoom.us/j/97662842112

  1. Ανοίγετε τη βιντεοκάμερά σας. Για όσους δεν αναγνωρίζω (π.χ., φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών), θα χρειαστεί ένας τρόπος για να αποδείξετε την ταυτότητά σας.
  2. Σας στέλνω στο e-mail σας μια πρόσκληση με έναν σύνδεσμο ο οποίος θα σας οδηγήσει σε μια φόρμα «Google» με τις απαντήσεις. Άρα, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας κάποιον browser (Chrome, Firefox, κλπ).
  3. Προβάλλω τις ερωτήσεις στη δική μου οθόνη και συμπληρώνετε τη σωστή απάντηση στη φόρμα «Google». Οι ερωτήσεις θα είναι αυστηρά χρονομετρημένες, ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας.
  4. Στο τέλος της εξέτασης, έχετε ένα λεπτό για να κάνετε ΥΠΟΒΟΛΗ της φόρμας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι δική σας ευθύνη να δώσετε το σωστό e-mail. Οι απαντήσεις σας κοινοποιούνται ταυτόχρονα σε εσάς και σε εμένα.

Κατά την εξέταση, μπορείτε να έχετε μπροστά σας τις σημειώσεις σας, το βιβλίο σας και το κινητό σας τηλέφωνο μόνο αν σας διευκολύνει ως δεύτερη οθόνη. Παρόλα αυτά, μην υπολογίζετε ότι εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να φυλλομετρήσετε τις σημειώσεις σας, καθότι ο χρόνος που δίδεται για κάθε απάντηση θα είναι περιορισμένος. Συνιστώ να έχετε και έναν υπολογιστή χεριού για τυχόν υπολογισμούς ασκήσεων.

Εάν κατά τη διάρκεια ή μετά την εξέταση διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παρατυπία, επιφυλάσσομαι για ακύρωση της εξέτασης ή συμπληρωματική προφορική εξέταση.

                                                                                                                                    Ο Διδάσκων

                                                                                                                                    Α. Γεράκης


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)