ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

Social Media
Δημοσίευση: 07-10-2021 12:26 | Ενημέρωση: 11-10-2021 19:50 | Προβολές: 350
image

Αλλαγή ώρας εγγραφών του εργαστηρίου

«Τεχνολογία & έλεγχος ποιότητας κρέατος»

 

Λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, οι εγγραφές του εργαστηρίου «Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09.00π.μ. στο ΑΜΦ Α.

Κατά τη διάρκεια των εγγραφών, θα γίνει ενημέρωση των φοιτητών για τον τρόπο διεξαγωγής του εργαστηρίου καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου και θα συγκροτηθούν οι εργαστηριακές ομάδες.

Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Σε περίπτωση απουσίας θα γίνει εγγραφή του φοιτητή από τη διδάσκουσα, σε όποια εργαστηριακή ομάδα είναι διαθέσιμη μετά το πέρας της εγγραφής των παρόντων.

Η διδάσκουσα, Ε.Σακαντάνη


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)