Ευχαριστήρια επιστολή για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

ShareThis
Δημοσίευση: 18-11-2021 14:08 | Προβολές: 2033
gr  pdf.png  Ευχαριστήρια Επιστολή
Mέγεθος: 3.06 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε, για άλλη μια χρονιά, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στα πλαίσια του Εργαστηρίου «Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος», με συνοδό την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Σακαντάνη.

Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια του κ. Λάκη Δεληκωστόπουλου και των στελεχών της Βιοτεχνίας, να μας μεταδώσουν την Τεχνογνωσία και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από τη σφαγή του ζώου μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στο πιάτο μας. Έμφαση δόθηκε στον τεμαχισμό του σφάγιου, στην επεξεργασία, την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων, την συσκευασία αλλά και την προώθηση των προϊόντων στην αγορά. Οι φοιτητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παρασκευή διαφόρων κρεατοσκευασμάτων, αλλά και στην συσκευασία αυτών.

Φέτος, για πρώτη φορά ο κ. Χρήστος Δεληκωστόπουλος μας ξενάγησε στο νέο εργαστήριο παρασκευής και κάπνισης λουκάνικων, που με τόσο κόπο και μεράκι κατάφερε να στήσει και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Βιοτεχνίας. Μας περιέγραψε όλη τη γραμμή παραγωγής, μας εκμυστηρεύτηκε πολλά από τα «μυστικά» της επιτυχίας,  αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι να τελειοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Η επίσκεψη αυτή, αποτελεί πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του εργαστηρίου μας! Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι φοιτητές μας.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, την εταιρεία για την γενναιοδωρία με την οποία αποχαιρέτησε στους φοιτητές μας!


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας