Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: Πεζοπορία στην Κεφαλλονιά

Social Media
Δημοσίευση: 15-02-2022 09:21 | Προβολές: 1938
image

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει πεζοπορία, την Πέμπτη 17/03/2022, στην πανέμορφη περιοχή του Αίνου στην Κεφαλλονιά. Η διαδρομή θα είναι εύκολη και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μεγάλη ποικιλία τοπίου. Θα περιηγηθούμε σε τοπία μοναδικής  ομορφιάς  μέσα στο πυκνό δάσος με κεφαλληνιακή Ελάτη και θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα  και τα γειτονικά νησιά! Για το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο η πεζοπορία αυτή θα είναι ιστορική, δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη πεζοπορία εκτός Κέρκυρας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες (φοιτητές/ήτριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή. (τηλέφωνο: 6972361904, e-mail : ioniogym@ionio.gr).

Επικεφαλής της πεζοπορίας είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ Αγγελική Μαυροπούλου. Στους/ις ενδιαφερόμενους/ες θα σταλούν περισσότερες οδηγίες και λεπτομέρειες σε εύθετο χρόνο.

Σημείωση: Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα υπάρχει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από το Αργοστόλι για την εκκίνηση της πεζοπορίας και πίσω στο Αργοστόλι ξανά μετά το τέλος της πεζοπορίας. Το κόστος για τις δυο αυτές διαδρομές είναι συνολικά για φοιτητές/ήτριες  στην ειδική τιμή των πέντε (5) Ευρώ το άτομο.

 

Ο Επόπτης του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου
Αναπλ. καθ. Γεώργιος Παπαϊωάννου
Πρόεδρος
Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και Αθλητισμού 
Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 


Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η εκδρομή στην Κεφαλονιά απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές/τριες και μέλη του διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού που διαμένουν στην Κεφαλονιά. Kαταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση της συμμετοχής σας είναι η Τρίτη 1 Μαρτίου.

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας