Ορισμός θερινών διακοπών Ιονίου Πανεπιστημίου - Καλοκαίρι 2022

Social Media
Δημοσίευση: 25-07-2022 15:30 | Προβολές: 2394
Έναρξη: 01-08-2022 |Λήξη: 19-08-2022
[Έληξε]
image

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές από Δευτέρα 1 Αυγούστου έως και Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022. Καλό καλοκαίρι!


Η Σύγκλητος του Ιονίου Πανεπιστημίου λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 10 του Εσωτερικού Κανονισμού του Ιδρύματος, αποφασίζει τα ακόλουθα:

α. Ορίζεται ως περίοδος θερινών διακοπών το διάστημα από 1 Αυγούστου έως και 19 Αυγούστου 2022.

β. Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές από 1 Αυγούστου έως και 19 Αυγούστου 2022, εκτός των υπηρεσιών ζωτικής σημασίας.

γ. Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών δεν θα πραγματοποιούνται συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων και εκλεκτορικών σωμάτων κ.λπ., πλην της Συγκλήτου, του Πρυτανικού Συμβουλίου και του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Εξαιρούνται επίσης:
α) οι συνεδριάσεις των Εφορευτικών Επιτροπών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής αυτών, ήτοι την 1η.08.2Ο22 και σε περίπτωση επαναληπτικής διαδικασίας την 2η.08.2Ο22
β) οι συνεδριάσεις της πενταμελούς Επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών, για τη μίσθωση κλινών σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία της πόλης της Κέρκυρας για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των φοιτητών του Ιδρύματος στο πλαίσιο διενέργειας συμπληρωματικού Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού, λόγω της αναγκαιότητας να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός του μηνός Αυγούστου, ώστε οι φοιτητές να στεγαστούν από 01.10.2022
γ) σε έκτακτη περίπτωση και ύστερα από αιτιολογημένο αίτημα, εξουσιοδοτείται o Πρύτανης να συγκαλεί συλλογικό όργανο και κατ' αυτήν την χρονική περίοδο.

Επίσης εξουσιοδοτείται ο Πρύτανης να ενεργεί για την αντιμετώπιση και διαχείριση επειγουσών υποθέσεων αρμοδιότητας της Συγκλήτου.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας