ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ShareThis
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 650

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ» ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ECLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ
ΧΑΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας